Selecteer een pagina

Een paar jaar geleden was ik op zoek naar een ander huis. Een thuis op een plek waar ik voor langere tijd kon blijven wonen. Beter gezegd: ik was toe aan een huis waar ik de eerstkomende 50 jaar geen verhuisdozen meer hoef tegen te komen. Dan sta je voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen, zo niet één van de meest belangrijke in je leven. Een huis kopen betekent verder kijken dan de populaire slogan ‘locatie, locatie, locatie’. Want, het meest lelijke huis op de meest prachtige locatie doet mijn hart niet sneller kloppen. Maar wat dan wel? Tijd voor een lijstje. Een ruime keuken om in te koken. Een grote tafel om met veel vrienden te kunnen eten. Een tuin om te relaxen en te barbecueën. Daar bleef het niet bij; de lijst werd almaar langer. Ik wilde ook een kantoor om vanuit huis te kunnen werken. Met het langer worden van de lijst, werd ook het huis steeds groter. Maar ik wist intussen wel waar ik naar op zoek was.

Herken je dit?

Je weet ongeveer wat je wilt, maar je blijft maar zoeken naar de juiste oplossing. En niet alleen thuis! Daarom is het zo heerlijk als je iemand hebt die met je meekijkt. Meedenkt. Je helpt met het maken van lijstjes om boven water te krijgen wat je wilt bereiken. En dat is precies wat ik doe bij het voorbereiden van een digitaal magazine, jouw digitale magazine. Door er samen goed over na te denken, voorkom je latere missers. Leg mij maar uit waarom je een digitaal magazine wil. Vertel mij maar wat je ermee wilt bereiken. Dan kijken we samen naar de inhoud en het ontwerp ervan. Wil je een sfeerbeeld oproepen (feestjes eindigen altijd hier; in de keuken)? Wil je een ruimte verkopen (de prachtige lichtinval maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor een atelier)? Of verleid je de klant met een denkbeeldige reis (het ligt op steenworpafstand van het uitgaanscentrum)? Vertel mij je wensen en ik ga voor je aan de slag. In mijn kantoor. Of in mijn atelier, waar het licht zo mooi is. En als het zonnetje schijnt, werk ik misschien wel vanuit de tuin. De veranda is net af. Een heerlijk plekje, dat ik niet had gehad als ik er van tevoren niet goed over had nagedacht.

——-

In drie eenvoudige stappen naar een digitaal magazine: 
THINK | CREATE |  IMPROVE

Heb je nog geen digitaal magazine? Tijd voor actie!

Zullen we een kop koffie of thee drinken? 
Dan vertel ik je er alles over.